Cara-cara Buat Duit Dengan Shopee Tanpa Kos. | Dropshipmme .

Cara-cara Buat Duit Dengan Shopee Tanpa Kos.

Cara-cara Buat Duit Dengan Shopee Tanpa Kos.jika anda nak belajar bagaimana buat duit dengan shopee ,terdapat 2 cara yang anda boleh buat duit dengan Shopee tanpa Kos.


More Video On Dropshipping

 

Get Your Free Lazada Dropshipping Ebook

Cara buat duit dengan Shopee tanpa Kos.

Hi salam satu Malaysia , jika anda nak belajar bagaimana buat duit dengan shopee , tengoklah video ini.

Jangan lupa subscribe ke youtube channel saya ya, terima kasih.

Dan jangan lupa share video ini untuk menolong orang lain jugak untuk menjana duit secara part time.

Terdapat 2 cara yang anda boleh buat duit dengan Shopee tanpa Kos.

Cara pertama adalah menerusi affiliate Shopee.

So , what Is Shopee Affiliate?

Very simple , awak pilih mana-mana products di shopee , promote product ini di social media anda , apabila orang click di link yang awak promote ,anda akan dapat commission .Senang sajakan?

Ok , saya sedang test try guna cara ini dapatkah ia betul-betul jana duit.Inilah duit yang saya buat.

MYR 16.41 .dan pada bulan April ini $2.88 ,lebih kurang RM10 . Mungkin anda kata , eh leh , RM10 , beli susu pun tak cukup .

Ok , saya buat ini selamba sahaja , saya Cuma post products ini di facebook sahaja .Saya percaya jika anda bekerja kuat anda mesti dapat jana lebih daripada ini.

Ok ,sekarang jom tengok bagaimana anda boleh register sebagai affiliasi shopee.

Process ini , sangat senang sahaja.

 

Cara yang kedua , adalah dengan menggunakan cara dropshipping.Dropshipping adalah satu cara yang sangat popular untuk mereka yang nak start jual barang di shopee tanpa.

Ok , pada pendapat Weng , cara dropshipping memang merupakan satu cara yang baik dan jugak senang untuk mula online business , tetapi masalahnya adalah terlalu banyak kilang-kilang dari cina , dan jual product di shopee dengan harga yang murah giler.

Anda boleh tengok di sini , harga ini semua murah giler . Kalau kita dropship dari aliexpress harga yang kita dapat jugak tidak boleh bersaing dengan mereka.

Tetapi , cara dropshipping merupakan salah satu cara yang baik untuk test mana product yang hot di market.

Contohnya , jika anda nak jual jam tangan tetapi anda tidak pasti , adakah jam tangan yang anda nak jual ini , ada orang beli tak? So , anda boleh test jam tangan ini dengan menggunakan cara dropshipping .

Jika sales adalah baik then anda boleh beli stock secara banyak.

Bagaimanakah dropshipping fungsi ?

Biness model ini senang sahaja.

Anda pilih product yang anda nak jual di express sebagai contoh jam tangan,anda  upload jam tangan ini ke kedai shopee anda.apabila ada customer beli jam tangan ini , supplier ini akan ship product ini terus ke customer anda.

Soalannya adalah , bagaimanakah anda boleh set up process ini .Jom kita belajar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *