Borong Dari China Online 1688 Dengan Cj Dropshipping , Tidak Perlu Alipay . Tidak Perlu Register | Dropshipmme .

Borong Dari China Online 1688 Dengan Cj Dropshipping , Tidak Perlu Alipay . Tidak Perlu Register

Borong Dari China Online 1688 Dengan Cj Dropshipping , Tidak Perlu Alipay . Tidak Perlu Register

Borong Dari China Online 1688 Dengan Cj Dropshipping , Tidak Perlu Alipay . Tidak Perlu Register

Borong Dari China Online 1688 Dengan Cj Dropshipping , Tidak Perlu Alipay . Tidak Perlu Register Step by Step Guide

REGISTER CJ DROPSHIPPING DI SINI:
➡️https://bit.ly/34hhf8Q

PANDUAN LENGKAP Borong China CEO:
➡️https://bit.ly/2YulXMG

Tidak Dapat beli kat shopee Malaysia?email Weng kat
➡️dropshipmme@gmail.com

Dalam video ini , anda akan belajar cara beli product di 1688 menerusi cj dropshipping. So , selepas anda siap register di cj dropshipping , login ke cj dropshipping.

Ok , anda perlu install cj dropshipping apps terlebih dahulu . Jangan risau 1 minute sudah boleh gaotim punya benda.Sap sap sui.

Pergi ke see more products ,click di 1688 .Install now.

Add to chrome.

Add entension.

Anda nak pin extension ini kat browser anda .

Ok , sekarang the fun is on. Kita nak order products pertama kita sekarang dengan menggunakan cj dropshipping.

Terdapat 2 cara yang anda boleh guna untuk order dengan cj dropshipping. Weng akan kongsi cara pertama yang Weng guna untuk order product facial , dan cara yang kedua , Weng akan tunjuk apabila beli dengan Taobao .So , process bel ikat 1688 dan Taobao memang sama sahaja . anda boleh guna kedua-dua cara ini .

Balik ke cj dropshipping .

Click kat see more products dan 1688.

Ok , dalam video ini , weng akan buat demo dengan beli product facial mask .process untuk products yang lain , adalah sama dengan ini jugak.

Just type in facial mask sini.anda boleh translate ke bahasa English ataupun bahasa melayu ya.

So , weng just randomly pilih facial mask ini .

Apabila anda downloaded applikasi cj dropshipping ini , anda akan dapat lihat 2 icon baru kat sini .

Yang first one adalah untuk sourcing ,dan yang kedua adalah untuk beli products dari 1688 dengan cj dropshipping .

Sourcinglah cara kedua yang anda akan belajar dalam video seterusnya , diaman Weng akan tunjuk cara beli kat Taobao .

untuk video ini , memang kita tidak perlu guna mana-mana fungsi ini terlebih dahulu.

Jom tengok facial mask kita.

So minimum order adalah 20 pieces dan harganya adalah 0.95 yuan ,lebih kurang RM 0.50 sekeping .

So , jom kita tengok berapakah Shopee sedang jual products ini.

Just type in labena facial mask.

Terdapat pelbagai sellers sedang jual. So , harga adalah di antara 1.59 dan 2.89.

So , harga yang kita dapat adalah RM0.50 after campur shipping fees lebih kurang RM 0.80 . so kita boleh jual Rm2.50 ,ataupun RM 1.80 pun dah untung lebih daripada 100% . ok ,so memang chun.

Next anda Cuma perlu copy url product link ini , click di chat sini ,dan paste link product ke sini .

Untuk beli product kat 1688 menerusi cj dropshipping , anda actually perlu sent sourcing request kepada cj dropshipping .

Memang customer service akan suruh anda buat sedemikian .

Tetapi , customer service di cj , memang sangat baik , anda Cuma perlu beritahu mereka yang anda adalah first timer , boleh tolong buat tak. Mereka memang boleh settle untuk anda.

Click kat icon ini.paste link kat conversation box ini , dan beritahu mereka berapa pieces yang anda nak.

So they will reply you .so sku ini bermaksud mereka akan link products facial mask ini ke cj dropshipping untuk kita beli. Weng akan tunjuk step ini ,sebentar nanti .

Biasanya anda perlu tunggu 12 ke 24 jam untuk cj prepare semua informasi , shipping sebelum anda boleh beli products ini daripada cj dropshipping.

So, make sure anda bagi products yang anda nak beli sekaligus kepada cj , so that mereka boleh settle sekaligus untuk anda.

Ok , so , sekarang CJ telah gaotim semua procedure untuk saya . next saya Cuma perlu order dan bayar.

Pergi ke purchase list dan from Taobao dan 1688 .

Ok , so semua product yang anda beli dari 1688 akan di sini.

So , weng telah beli kedua-dua product ini . black mask ini, untuk mak saya.

I just beli , kerana murah giler .

As you can see , status di sini adalah rejected .is ok.

Click di view details.copy sku number ini .

Pergi ke dropshipping center.

Create order.

Paste sku number anda di sini.

Next product yang satu lagi , repeat process yang sama , add product kat sini.

Pilih quantity dan check out.

Order number ini , anda boleh letak apa apa yang anda suka.

Untuk reference anda shaaja.

Nama anda , dan Alamat yang anda nak kirim.ship from ini pilih china warehouse.

Untuk shipping method , express adalah lebih cepat dan sesetangah products mesti nak guna liquid line dan facial mask mesti nak guna liquid line.

Tetapi jika anda salah pilih di sini , tak apa jugak ,anda boleh tukar nanti .so weng pilih jl express dulu , nanti Weng tunjuk cara tukar.

Create order,confirm. So total adalah 20.34 dengan 60 keping mask dan 3 product black head .less than RM 100 untuk semua products ini , memamg murah giler.

So , anda boleh tukar shipping in ikat sini,

Next click kat add to cart .select product yang anda nak add to cart.

Confirm.
Ok so ini adalah cara bagaimana anda boleh beli barang borong dari web site china 1688.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *