Cara Cari Supplier Di Shopee – Supplier Shopee Dropship Borong Dari China & Local Malaysia Supplier | Dropshipmme .

Cara Cari Supplier Di Shopee – Supplier Shopee Dropship Borong Dari China & Local Malaysia Supplier

Cara Cari Supplier Di Shopee – Supplier Shopee Dropship Borong Dari China & Local Malaysia Supplier

Cara Cari Supplier Di Shopee – Supplier Shopee Dropship Borong Dari China & Local Malaysia Supplier

Shopee Dropship Super CEO
➡️https://shopee.com.my/product/141191918/5642790142/

Top 10 Suppliers For Dropship/Wholesale
➡️https://shopeedropshipsupplier.gr8.com/

Cara cari supplier di shopee – Supplier dropship ,borong dari china dan local malaysia supplier

Susahkah nak cari supplier di shopee? Actually sangat senang sahaja .Anda just perlu follow step yang Weng kongsi kat dalam video ini , Weng guarantee anda akan dapat cari supplier di shopee untuk product yang anda nak jual.
Terdapat beberapa cara yang anda boleh cari supplier di shopee untuk dropship ataupun secara borong.
Cara pertama anda boleh dropship dengan supplier overseas yang terdapat di Shopee.
For example , Weng nak dropship product baju baby.
Klik kat overseas .
Price low to high.
Kebanyakan overseas seller ini , adalah dari manufacturer dari china, so harga yang mereka jual pun murah . tetapi anda juga perlu compare harga to make sure harga dari seller ini memang murah.
Dengan cara ini , instead of anda dropship dari aliexpress , china brand , dimana shipping duration lama giler , shipping kos yang tinggi ,jika postage tak sampai tak tahu cam mana nak contact supplier , anda boleh mengelakan semua isu-isu ini dengan dropship dengan supplier china di shopee.
Ok , senang , mudah , kurang problem.so untuk mereka yang nak dropship dari aliexpress , anda boleh cuba cara ini .
Kedua , supplier local.
Cara cari supplier local adalah lebih kurang sama.
For example , Weng nak jual baju kurung.
All I need to do is just type in baju kurung dropship.
Select local.
Bukan semua listing kat sini adalah untuk baju kurung dropship , tapi listing kat sini memang berkaitan dengan baju kurung .
Just pilih mana-mana yang adalah baju kurung dropship seperti ini .
Ok , jika anda berminat dropship brand sabella ini , anda boleh contact seller ini.
Anda juga boleh guna cara ini , untuk cari supplier di shopee untuk apa-apa jer product yang anda nak jual kat shopee .
Ok , Weng harap video ini dapat membantu anda. Terima kasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *