4 SUPPLIER DROPSHIP MALAYSIA UNTUK SHOPEE ,FAST SHIPPING,TANPA BAYAR YURAN ,PILIHAN PRODUCT BANYAK | Dropshipmme .

4 SUPPLIER DROPSHIP MALAYSIA UNTUK SHOPEE ,FAST SHIPPING,TANPA BAYAR YURAN ,PILIHAN PRODUCT BANYAK

4 SUPPLIER DROPSHIP MALAYSIA UNTUK SHOPEE ,FAST SHIPPING,TANPA BAYAR YURAN ,PILIHAN PRODUCT BANYAK

4 SUPPLIER DROPSHIP MALAYSIA UNTUK SHOPEE ,FAST SHIPPING,TANPA BAYAR YURAN ,PILIHAN PRODUCT BANYAK
Learn Make Money Online :
➡️https://sekolahusahawan.gr8.com/
Learn Dropship Shopee:
➡️https://shopee.com.my/product/141191918/5642790142/

 

Hi guys , so anda nak mula dropship kat shopee ? Jom tengok video ini.
So ,apakah supplier dropship di Malaysia yang anda boleh guna untuk kedai shopee anda ?
Weng akan recommend 3 supplier yang anda boleh guna untuk mula bisness dropship shopee anda .

Dropship Supplier Malaysia #1 Shopee
Apa?
Shopee pun adalah supplier dropship ??

Yes , anda boleh guna Shopee untuk cari dropship supplier anda jugak.
Banyak sellers kat Shopee actually adalah products owner , ataupun distributor .
Macam mana anda nak cari dropship supplier ini kat shopee ?

Senang sahaja , anda Cuma perlu type product yang anda nak jual + dropship kat belakang kata kunci ini.
Sebagai contoh . baby shirt dropship

Ok , pilih local kat sini , as we just want supplier dropship from Malaysia .

Bukan semua listing di sini adalah untuk dropship , tapi listing kat sini mempunyai kata kunci baby shirt , dropship ataupun baby dropship .
Ok , so you just need to click and choose those that are available for dropship.Ini adalah cara pertama.

Dropship Supplier Malaysia # Cara kedua
Shopee jugak.
If you realize some of the products kat shopee yang harganya murah giler , are from overseas .
Anda jugak boleh dropship products tersebut .
Bagaimana caranya ?
Senang sahaja , anda tidak perlu contact seller ini untuk tanya boleh dropship ke tidak . Nak pun boleh .
Anda Cuma perlu upload gambar product ini , set as preorder letak shipping time yang sama dengan product ini . it tooks about 13 days to arrive so just put 13days, dan shipping method set as others.you can put free shipping too if you want.

Dropship Supplier Malaysia # cara3
Supplier dropshipmurah.
Dropshipmurah ini , adalah system auto sync . maksudnya , semua products kat dalam dropshipmurah ini anda boleh upload ke shopee kedai anda dengan beberapa klik jer.
Dan apabila ada order masuk di shopee anda , dropshipmurah juga dapat receive order tu , dan ia akan bantu anda pick , pack and ship products tu ke customer anda , tanpa anda buat apa-apa .

Dropship Supplier Malaysia #4
Savevalue2u
Sama seperti dropshipmurah savevalue2u ini juga merupakan system auto sync.
Perbezaan yang paling besar adalah products yang dijual kat dalam kedua dua platform ini adalah berbeza.
Anda mungkin tanya, Weng adalah dropshipmurah dan savevalue2u ini boleh dipercayai ?
Weng memang kenal kedua-dua boss ini , Weng jugak pernah visit warehouse mereka .
So , ini memang business dropship yang legit yang anda boleh guna.
Jika anda tahu mana-mana supplier kat Malaysia boleh comment kat bawah video ini , Weng akan check dan buat review tengok business ni legit ke tak.
Ok , harap video ini dapat membantu anda. Jangan lupa subscribe ke youtube channel Weng ya. bye bye.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *