Senang ! Borong Terus Dari China Online 1688 China Tanpa Alipay , Tanpa Alamat Warehouse l Weng Honn | Dropshipmme .

Senang ! Borong Terus Dari China Online 1688 China Tanpa Alipay , Tanpa Alamat Warehouse l Weng Honn

Senang ! Borong Terus Dari China Online 1688 China Tanpa Alipay , Tanpa Alamat Warehouse l Weng Honn

⬇️ SUPPORT CHANNEL SI ANAK MALAYSIA ⬇️
https://www.youtube.com/channel/UCLYxyxBAYB2s1TCjgUa5ujQ/join
—————————-
💰Cara Yang Weng Guna Untuk Buat Duit⬇️
Full RM 1000 UDE Training 👉https://ebookdropship.gr8.com/
==========================
Full Ultimate Digital Empire 👉https://bit.ly/3ndsp45
Follow My FB Page 👉https://www.facebook.com/WengHonnOfficial
REGISTER FIVERR👉 https://bit.ly/3u2W1Ww
======================================

Hi guys Weng sini , so anda nak beli borong terus dari China ? Jom tengok video ini .

Dalam video ini , Weng akan kongsi cara dimana anda boleh terus beli secara borong dari China.

Anda tidak perlu Alipay, tidak perlu alamat warehouse.

Tengoklah vide ini , anda Cuma perlu 3 steps untuk beli borong terus dari China.

Sebelum anda order apa-apa products secara borong dari china 1688 beberapa benda yang anda perlu tahu terlebih dahulu:

#1 Apakah products yang anda nak jual

#2 Apakah harga yang sedang jual kat Shopee

#3 Adakah products ada demand

#4 Dan berapa modal yang anda boleh keluar untuk products ini

Ok , anda boleh record kesemua data ini dalam excel sheet untuk record.

Now , jom kita belajar cam nak beli product secara borong terus dari China.

Memang terdapat banyak Website yang kita boleh guna di China untuk beli ,di antaranya adalah pin duo duo , aliexpress dan jugak 1688 .

Weng tidak pernah beli dari pin duo du, dan products dari aliexpress memang mahal. So biasanya Weng beli kat 1688.

Anda boleh guna website seperti CJ dropshipping untuk buat sourcing compare pricing dan banyak lagi function seperti white labeling yang anda boleh buat dengan website ini.

Untuk mereka yang nak simple step beli direct terus dari 1688 China , sila ikut video ini.

First of all pilih products yang anda jual , Weng suggest pilih products will murah terlebih dahulu , bawah RM 5 , yang ringan untuk shipping yang murah , dan products yang penggunaan harian ,benda yang kita perlu setiap hari , macam products products dalam kateogri home and living.

Ok lepas tu , pergi ke 1688 dan cari porducts itu .

For example , saya nak jual mask .anda boleh translate mask ke Chinese dengan goolge translator ataupun , type in jenama mask yang anda nak jual jika ada.

Anda boleh jugak translate ke English if you want .

Lepas itu cari products yang paling murah . sila ambil perhatin , products yang murah bukan semestinya baik.

First thing that anda perlu ambil perhatian adalah symbol A ini.Symbol A ini adalah review yang dibagi oleh 1688.Sellers perlu hit certain sales volume , ship products dalam masa yang ditetapkan

Ini adalah critertia untuk review ini ia adalah di bahasa cina , in short , 5 stars is the best.

Ok , so kalau boleh dapatkan sellers yang ada 5 stars it is the best.

Ok dari sini , it will be interesting.

For example ini adalah products yang saya nak beli kat 1688.

So macam mana saya nak beli products ini dari 1688 dengan cara yang paling senang , selamat dan tanpa Alipay?

Jawapan adalah Shopee.

Just pergi ke Shopee.

All you need to do is just type in 1688 .

So semua sellers di dalam Shopee ini boleh tolong kita untuk beli products dari 1688 ini .kita Cuma perlu bagi sellers ini products link di 1688 , berapa units dan jugak alamat Malaysia dimana kita nak hantar .

That is it. Tidak perlu warehouse address , tidak perlu Alipay . Mereka boleh arrange semua benda untuk anda .

Ok , so it is actually senagn sahaja nak beli borong kat China 1688 .

Weng harap video ini dapat membantu anda .thanks you.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *