3 kali Shopee ban products Weng ini . Jangan jual product ini lagi kat Shopee !!!! | Dropshipmme .

JANGAN JUAL KAT SHOPEE PRODUCTS KENA BAN LAGI!! DAH 3 KALI KENA BAN , PENING KEPALA JUAL KAT SHOPEE

JANGAN JUAL KAT SHOPEE PRODUCTS KENA BAN LAGI!! DAH 3 KALI KENA BAN , PENING KEPALA JUAL KAT SHOPEE

3 kali Shopee ban products Weng ini . Jangan jual product ini lagi kat Shopee !!!!

⬇️REGISTER BULLMART SECARA PERCUMA ⬇️
https://member.bullmart.com/register-member?referral=Teamwenghonn

⬇️ SUPPORT CHANNEL SI ANAK MALAYSIA ⬇️
https://www.youtube.com/channel/UCLYxyxBAYB2s1TCjgUa5ujQ/join

⬇️JOIN GROUP BUAT DUIT ONLINE BULLMART⬇️
https://www.facebook.com/groups/1426302554368058
—————————-
💰Cara Yang Weng Guna Untuk Buat Duit⬇️
Full RM 1000 UDE Training 👉https://ebookdropship.gr8.com/
==========================
Full Ultimate Digital Empire 👉https://bit.ly/3ndsp45
Hi guys Weng sini , so products kat kedai Shopee I kena ban lagi , dan ini adalah kali ketiga dah.
Pening kepala .

Kesemua digital products kat kedai Weng ini , memang original buatan Malaysia daripada saya , bukan curi daripada orang lain . macam ini pun kena ban jugak.
The violations are as follows
Your product has been suspended due to:
1. Intellectual Property Rights Infringement. Listings containing any breach of Intellectual Property Rights (IPR) without proper permission from IPR owner are not allowed.

So first time yang product kat kedai Shopee I kena ban adalah 01/24/2021 dimana lebih daripada 60% product digital I kena censored dan tidak boleh dicari oleh customer.
Dan kes ini settle pada bulan 4/2 , apabila saya sent documents untuk proof products ini adalah milik saya dan saya adalah creator untuk products di laman lega.
Then , February 22 kena ban sekali lagi , dan Shopee kata adalah internal error.
Then pada bulan March kena sekali , memang macam period perempuan, sebulan sekali , sakit betul .

Memang giler betul , Shopee punya system , suka hati jer ban . pada masa yang sangat mencabar ini , dimana ada orang yang hilang kerja , gaji kena potong , Shopee buat hal pulak.
Shopee merupakan sumber income saya . Dan setiap bulan Shopee kacau rezeki I.

Jika anda jugak jual digital products kat Shopee , walaupun ia adalah original daripada anda , berhati-hati sahaja lah .dan sila ingat Sediakan payung sebelum hujan . inilah mistake yang I buat , saya terlalu bergantung kepada shopee . Please guys jangan macam saya .
Apakah plan saya ?
Memang Shopee adalah taiko , mereka boleh buat apa yang mereka suka , kita tidak boleh control .
Apa yang kita boleh control adalah tempat untuk jual products kita ini .

Memang Shopee adalah marketplace yang baik untuk jual products , tetapi Shopee ini , suka hati ban products , macam mana kita nak buat business ? Memang susah .
So , apa yang Weng suggest adalah explore ke platform yang lain untuk jual products anda.
Platform yang Weng bakal guna untuk jual digital products adalah di bullmart , teachable dan jugak di udemy .
Bullmart merupakan marketplace that is upcoming di Malaysia , function ia adalah lebih kurang sama dengan Shopee .
Banyak feature sedang develop di bullmart ini . ia adalah 100% free to join , dan tidak ada apa-apa fees sekarang , Cuma 2.12 % untuk bank transaction .
Anda boleh join bullmart ini dengan link kat bawah comment box video ini.
Bullmart jugak ada group sellers dimana ia bagi free training cam nak guna platform ini untuk buat duit .
Next teachable . teachable dan udemy ini lebih kepada video creator .
Teachable ini adalah hosting untuk video dimana anda boleh host your video kat teachable .Package yang paling murah untuk teachable adalah usd 29 .
Udemy merupakan platform yang paling besar untuk video courses . untuk join dan post video kat udemy adalah 100% percuma .

Anda boleh consider ketiga-tiga tempat ini untuk jual products digital anda.
Sediakan payung sebelum hujan , mula jual products anda ke platform yang lain , sebelum products anda kena ban oleh Shopee .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *