BARU! TAK ADA SALES DI SHOPEE ? GUNA TOOL INI ! CARA BUAT DUIT DENGAN SHOPEE MALAYSIA l WENG HONN | Dropshipmme .

BARU! TAK ADA SALES DI SHOPEE ? GUNA TOOL INI ! CARA BUAT DUIT DENGAN SHOPEE MALAYSIA l WENG HONN

BARU! TAK ADA SALES DI SHOPEE ? GUNA TOOL INI ! CARA BUAT DUIT DENGAN SHOPEE MALAYSIA l WENG HONN

Hi guys Weng sini , dalam video ini , Weng nak share satu Shopee tool yang sangat bermanfaat seperti yang anda dapat tengok dalam screen ini sekarang .
⬇️ BELAJAR CARA MULA SHOPEE DROPSHIP CUMA RM7.97 ⬇️
https://cutt.ly/scfdL79
⬇️ SUPPORT CHANNEL SI ANAK MALAYSIA ⬇️
https://www.youtube.com/channel/UCLYxyxBAYB2s1TCjgUa5ujQ/join
—————————-
💰Cara Yang Weng Guna Untuk Buat Duit⬇️
Full RM 1000 UDE Training 👉https://ebookdropship.gr8.com/
==========================
Full Ultimate Digital Empire 👉https://bit.ly/3ndsp45
⬇️ALIPRICE SHOPEE EXTENSION⬇️
https://chrome.google.com/webstore/detail/aliprice-shopping-assista/oanlehpljgeknlohgbakodejdbingjpj?hl=en

Tool ini adalah 100% percuma dan function tool ini memang chun giler .

Sebelum kit amula jika anda nak belajar cara buat duit dengan dropshipping di Shopee anda boleh beli training programme Weng ini dengan Cuma RM 7.97 one off payment.

Tool ini adalah dari google extension yang dipanggil AliPrice Shopping Assistant for Shopee .

Saya sudah letak link untuk download extension ini kat bawah comment box video ini.
https://chrome.google.com/webstore/detail/aliprice-shopping-assista/oanlehpljgeknlohgbakodejdbingjpj?hl=en

So apakah function utama tool ini.
✔ Convenient shortcuts and quick search.
✔ Price history: You can check any product price history on the product page.
✔ Price drop alert: Add the products to your favorites and you will receive notification when its price drops.

Ini adalah 3 main function of this extension .
Secara rumusnya , extension ini adalah untuk check pricing trends of Shopee products.
Now , mengapa ia adalah sangat penting yang kita tahu tentang pricing products competitors kita?

Yang Pertama , Sellers baru.
Jika anda adalah sellers baru di shopee , memang anda perlu tahu apakah pricing yang competitors anda sedang jual . Tak kan competitors anda jual kat harga RM 5 anda nak jual RM 10 kan? Memamg tidak akan ada orang nak beli dengan anda.

Bagaimanakah tool ini dapat bantu sellers baru ?
For example , saya nak jual beg yang sama ini di Shopee .
So , tool ini akan bantu check harga trend products ini. Apakah harga yang sedang dijual sepanjang product ini di Shopee, sehingga 12 bulan.

Now mengapakah ini penting ?
For example bag ini sedang jual kat RM8.15 .
Based on graph ini , beg ini pernah jual kat harga RM13.90 iaitu harga paling tinggi.

Now , jika anda dapat cari supplier beg ini yang cost adalah RM 9 , bolehkah anda bertanding dengan sellers Shopee ini ?

Jika jawapan anda adalah boleh , mungkin anda masih lagi tidak faham apa yang Weng cuba jelaskan di sini.

Jawapannya adalah anda tidak mungkin dapat bersaing dengan sellers ini.
Ini adalah kerana harga yang paling rendah sellers ini jual adalah RM 8.15 dan cost anda adalah RM 9 .
Jika anda jugak jual kat harga RM 8.15 memang anda akan rugi RM 9 .
Jika masa yang anda buat price research adalah semasa sellers ini jual kat RM 13.90 dan anda jumpa seorang supplier yang boleh bagi anda harga RM 9 ,anda ingat boleh untung Rm 4.90 ,memang tak lah anda dapat untung RM 4.90 apabila sellers ini buang harga ke RM 8.15 , in fact anda boleh rugi duit .

So , tool ini dapat membantu anda , untuk check apakah harga yang competitors anda jual up to 12 months .

Another function is that anda boleh favourite seller ini , dan apabila price dropped anda dapat tahu .

Next , another advantage of extension ini adalah , anda boleh plan your pricing strategy .

Normally , sellers akan drop price during big campaign , musim raya . Jadi dengan tool ini , kita dapat keep track berapakah competitors kita jual ,adakah mereka ada buat promotion , berapakah harga yang mereka jual .

Jika mereka tidak drop price during big campaign , kita ada 2 pilihan , either we drop price untuk rampas customer mereka , ataupun kita stay jer harga sama dan bersaing equally . The choice is yours.

dan juga dengan tool ini , kita boleh analyze price patterns of our competitors ,bagaimanakah mereka main game harga ini , anda boleh ikut ataupun be better then them.

Alright , jika anda nak belajar cara buat duit dengan dropshipping di Shopee anda boleh beli training programme Weng ini dengan Cuma RM 7.97 one off payment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *