TERKINI! 5 CARA BARU BUAT DUIT TANPA MODAL DI SHOPEE/LAZADA MALAYSIA l BUAT DUIT ONLINE WENG HONN | Dropshipmme .

TERKINI! 5 CARA BARU BUAT DUIT TANPA MODAL DI SHOPEE/LAZADA MALAYSIA l BUAT DUIT ONLINE WENG HONN

TERKINI! 5 CARA BARU BUAT DUIT TANPA MODAL DI SHOPEE/LAZADA MALAYSIA l BUAT DUIT ONLINE WENG HONN

Dalam video ini , Weng nak kongsi beberapa cara yang anda boleh buat duit secara online di Malaysia tanpa modal .
⬇️ PROGRAMME USAHAWAN IBU TUNGGAL 100% PERCUMA⬇️
https://forms.gle/oh5kUfjp3dQpc84j9

⬇️ SUPPORT CHANNEL SI ANAK MALAYSIA ⬇️
https://www.youtube.com/channel/UCLYxyxBAYB2s1TCjgUa5ujQ/join
⬇️MY FACEBOOK PAGE⬇️
https://www.facebook.com/WengHonnOfficial

💰Cara Yang Weng Guna Untuk Buat Duit⬇️
Full RM 1000 UDE Training 👉https://ebookdropship.gr8.com/
==========================
Full Ultimate Digital Empire 👉https://bit.ly/3ndsp45
First of all , website yang kita nak guna hari ini adalah fiverr.
Fiverr ini merupakan website freelancer di mana kita boleh post freelancing kerja ke website ini.
Tidak perlu risau , Weng akan tunjuk 5 freelancing job yang anda boleh mula hari ini tanpa modal.
Jom kita mula.

#1 I will purchase digital products on shopee and lazada
Ini memang senang giler . anda Cuma perlu tolong customer beli digital products , seperti software , ebook dan setiap order anda dapat jana $10 . memang giler job yang senang untuk buat duit.
Bagi mereka yang nak mula buat duit senang anda boleh try online business ini . Letak harge ke $5 jer pun untung giler dah.

#2 I will be your personal shopper on shopee,lazada,carousell malaysia
Ok ini adalah lebih kurang sama dengan digital products tadi , tapi ini , instead of digital products , kita beli apa-apa jer products yang terdapat di shopee , Lazada dan carousell.
Cara buat duit ini , kita perlu kirim physical products seperti jam , kasut , so memang mafan sikit.Duit yang anda boleh jana adalah di antara $5 to $25 usd , not too bad jugak.

#3 I will be your expert shopee virtual assistant for all services
Ok ini memang sesuai untuk mereka yang nak kerja kat rumah . Shopee virtual assistant ini maksudnya customer service untuk sellers.
Jika anda nak kerja di rumah ataupun nak kerja di mana-mana sahaja , ini memang sesuai untuk anda.Kerana anda Cuma perlu handphonse sahaja untuk kerja.

#4 I will do product hunting, sourcing and listing for you on shopee
Ini adalah benda yang sellers ini provide. Dan sellers ini are charging antara usd 10 ke usd 65 .
Services ini adalah untuk menolong shopee sellers untuk cari hot products di shopee , sourcing adalah cari supplier untuk products itu dan listing adalah tolong buyers ini upload products.
So , when you look at it, dengan buat product reasech upload Cuma 10 products anda dah boleh jana $65 iaitu lebih kurang 270RM .

#5 I will design lazada or shopee store
Yang kedua design banner untuk Lazada atau shopee store.Anda mungkin tanya , Weng apakah website yang percuma yang saya boleh guna untuk design banner semua ini ?
anda boleh guna website percuma seperti canva ini untuk buat design shopee ,Lazada ini .
berapakah yang anda boleh jana ?
sellers ini charge 1x Store Header Banner + 1x Single Banner + 1x Square Banner 10 usd dan 7 Banners for 35usd not too bad.

Jadi ini adalah 5 cara buat duit dengan shopee Lazada tanpa modal yang anda boleh cuba hari ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *