TERKINI ! 5 TOP SHOPEE MALAYSIA VIRAL PRODUCTS JANA DUIT BULAN APRIL 2021 | Dropshipmme .

TERKINI ! 5 TOP SHOPEE MALAYSIA VIRAL PRODUCTS JANA DUIT BULAN APRIL 2021

TERKINI ! 5 TOP SHOPEE MALAYSIA VIRAL PRODUCTS JANA DUIT BULAN APRIL 2021

hi guys Weng sini , dalam video ini , Weng akan kongsi top 5 interesting products yang sedang hot selling kat shopee yang anda mungkin berminat untuk jual jugak.
⬇️TOP VIRAL SHOPEE PRODUCTS SETIAP BULAN⬇️
https://bit.ly/3d4lclo
⬇️ SUPPORT CHANNEL SI ANAK MALAYSIA ⬇️
https://www.youtube.com/channel/UCLYxyxBAYB2s1TCjgUa5ujQ/join
⬇️MY FACEBOOK PAGE⬇️
https://www.facebook.com/WengHonnOfficial
💰Cara Yang Weng Guna Untuk Buat Duit⬇️
Full RM 1000 UDE Training 👉https://ebookdropship.gr8.com/
==========================
Full Ultimate Digital Empire 👉https://bit.ly/3ndsp45
Anda boleh dapatkan kesemua hot selling products kat shopee dalam TOP VIRAL & HOT TRENDING PRODUCTS IN SHOPEE MALAYSIA ini.
Dalam ini ,anda akan dapat lihat setiap bulan apakah top top products yang terdapat di shopee , dan anda boleh jugak request keywords products research jugak
Link untuk dapatkan service ini ada kat bawah comment box video ini ,ia adalah Cuma RM9.97 setiap bulan sahaja.
Now lets us look at the top 5 hottest products in Shopee pada bulan April ini.
Top 5 : [TOP-QUALITY] Assignment Helper/Quiz Helper/Final Exam Helper 代写、代考 Upah Buat Assignment bawah category books
Jumlah sales adalah 80.4k , dan harga assignment ini bukan RM 5 actually , sellers ini guna RM 5 , guna harga yang rendah untuk attract customer .
Apabila anda scroll down , The assignment fees please pm me for more details , so assignment ini mungkin RM 300 , RM 500 ataupun lebih.
Some of our writers are Master graduated . jadi sellers ini sangat pandai , dia recruit writers untuk buat business ini.
Weng just assume setiap assignment ini adlaah RM50 setiap assignment RM50 x80,0000 berapa dah ?
Ia adlaah 4 million ringgit dah! Sekarang sekolah pun dah mula kan ? banyak students perlu hantar assignment ataupun buat assignment , sellers ini memang kaya raya dah .
Anda boleh dapatkan kesemua hot selling products kat shopee dalam TOP VIRAL & HOT TRENDING PRODUCTS IN SHOPEE MALAYSIA ini kat link bawah video ini.

Top 4: (0.05sen/Page) Printing Service | A4 A5 Black & White Double Sided Paper | Print | Photocopy | Fotostat | Book Printing
Next category bawah School & Office
Nampak sales ini , 761.8k .Sekarang untuk photocopy printing services memang tidak begitu baik . Jika anda adalah seorang owner photocopy service yang ada kedai , why not bring your business online? Bring your business to Shopee?
Jangan tunggu jer kat kedai jika tidak ada customer , mula upload products anda kat Shopee.

Top 3: Craft Paper Box Pizza Box Carton Box Packing Box Packaging Box Kotak
Category bawah School & Office jugak.
Ada Nampak sales ini , 649.2k giler wei.Weng ada satu kawan yang jual boxes seperti ini . dia ada kedai kat sungai buluh , sales memang jatuh kerana tak banyak walk in customer dah.
Jadi dia upload products di ke atas shopee dan bomb , business dia increase 500% berbanding dengan sales sebelum ini .Jadi if you are doing offline business , turn it into online!
Top2 : Colourful Rubber Stopper Khaki Getah Pandora Gdora Beads Charms Bracelet Nude Nonslip Fishing.
Bawah category Jewellery.
sales memang giler 41.7k.
pasti anda pernah lihat kedai yang boleh customize bracelet kan ? Sekarang memang susah nak buat walk in customer kerana MCO.
What you can do is , same thing , upload beads , bracelet anda ke atas Shopee .
Customer yang beli bend aini , tidak akan beli 1 ataupun 2 units.
Most probably they will buy 10 -20 or even hundreads .
Jika anda run this type of business , go online now!
Top1 : DAUN KETAPANG (25 HELAI) KAMPUNG CHANGKAT
Ok first of all , apakah daun Ketapang ini?memang Weng tidak tahu , so saya google.
According to pakcik Wikipedia , Pokok Ketapang merupakan sejenis tumbuhan yang terdapat di hutan Malaysia serta di negara-negara Asia Tenggara yang lain. Nama botaninya Terminalia catappa.
Pokok Ketapang merupakan sejenis pokok rendang yang mempunyai daun yang lebar. Oleh itu, ia amat digemari sebagai tempat berteduh.
Weng Nampak banyak giler daun seperti ini di apabila buat hiking .
Memang interesting product ini .dan Nampak sales ini , 8.4k sold .
Ini adalah 5 products yang hot di Shopee yang interesting yang Weng nak kongsi dalam video ini .
Weng harap dapat membantu anda.Ok thank you.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *