Apakah itu Shopee Dropshipping dan Cara Senang Mula Shopee Dropshipping 2021 l SHOPEE WENG HONN | Dropshipmme .

Apakah itu Shopee Dropshipping dan Cara Senang Mula Shopee Dropshipping 2021 l SHOPEE WENG HONN

Apakah itu Shopee Dropshipping dan Cara Senang Mula Shopee Dropshipping 2021 l SHOPEE WENG HONN

Cara Dropship Mudah di Shoppe – Cara Mudah Jadi Seller Shoppe
⬇️Mula Dropship Dari Shopee Ke Shopee⬇️
https://weng-honn.teachable.com/p/shopee-dropship-super-ceo/?
⬇️Mula Dropship AutoSyncs System⬇️
https://weng-honn.teachable.com/p/laman-lega-shopee-dropshipping-5-days-challenge-kursus-shopee-dropshipping-5-hari-challenge-auto-syn/?
⬇️ SUPPORT CHANNEL SI ANAK MALAYSIA ⬇️
https://www.youtube.com/channel/UCLYxyxBAYB2s1TCjgUa5ujQ/join
⬇️MY FACEBOOK PAGE⬇️
https://www.facebook.com/WengHonnOfficial
💰Cara Yang Weng Guna Untuk Buat Duit⬇️
Full RM 1000 UDE Training 👉https://ebookdropship.gr8.com/
==========================
Full Ultimate Digital Empire 👉https://bit.ly/3ndsp45

Hi guys Weng sini , sudah pun tahun 2021 , jika anda belum lagi mula online business anda anda telah pun lepas banyak peluang untuk buat duit.
Tetapi jangan risau , dalam video ini , Weng akan terangkan apakah itu dropshipping dan bagaimana anda boleh mula online business ini .
Jangan risau Weng akan kongsi cara yang paling senang untuk anda mula Shopee dropshipping ini.
First of all , apakah itu Dropshipping ?
Mali Weng tolong jelaskan.
Dropshipping adalah business dimana , anda Cuma perlu upload gambar products supplier yang ada buat dropshipping ke kedai Shopee anda , dan apabila ada sales supplier ini akan hantar products tu direct ke customer anda .
Anda tidak perlu keep stock , anda tidak perlu buat shipping , anda Cuma perlu upload products ke kedai shopee anda .
Jadi ini adalah Dropshipping in a nut shell.
Next bagaimana anda boleh mula Shopee dropshipping ini ?
Ok , terdapat banyak cara yang anda boleh guna untuk mula business Shopee dropshipping ini .Dalam video ini , Weng nak kongsi 2 cara yang paling senang yang anda boleh guna untuk mula business Shopee dropshipping ini.
#1 Dropship dari Shopee ke Shopee
Seperti yang Weng terangkan tadi , dropshipping adalah upload products dari supplier yang ada buat dropshipping .
Jadi dengan dropship dari shopee ke shopee ini , anda boleh dapatkan supplier dropship ini di Shopee.
Macam mana nak cari supplier di Shopee ?
Caranya senang sahaja , all you need to do is just letak product yang anda jual + dropship kat belakang .
For example , baju melayu dropship .
As you can see over here , banyak listing akan show up di sini .Bukan semua listing di sini adalah supplier dropshipping , anda perlu pilih .
Ok seperti sellers ini , so ini adalah supplier yang ada buat dropshipping.
All you need to do now is just pm sellers ini dan tanya tentang macam mana process dropshipping dengan sellers ini.
Jika anda nak belajar cara bagaimana nak buat RM 500 , RM 1000 dengan cara Shopee dropship ke Shopee ke Shopee ini , anda boleh belajar dengan training programme Shopee CEO Weng ini,
link untuk register ada kat bawah comment box video ini.
Next , anothers way of dropshipping adalah dengan menggunakan autosync system.

Apakah autosync system ini ?
Autosync ini bermaksud , kita dapat upload beratus-ratus products ke dalam kedai Shopee kita , dengan beberapa klik shaja . Dan dengan autosync system ini , kita tidak perlu deal dengan apa-apa , apabila ada sales maksud , system ini akan automatically ship products tu ke rumah customer kita.
So , kita Cuma perlu guna system ini dan dengan beberapa klik jer , kedai shopee kita pun dah complete dah.
Terdapat 2 website yang percuma yang kitab oleh guna ,
a) Savevalue2u
b) Dropshipmurah
Kedua-dua website ini guna autosync system yang sama , semua benda lebih kurang sama sahaja.
Yang tidak sama adalah products yang anda boleh dropship .
Savevalue2u ini is a products mixture of everything , apa-apa products pun ada.
Dan dropshipmurah lebih kepada home and living products .
Mana satu lebih baik? Ataupun bolehkah saya guna kedua-dua website ini ?
Dari segi function , kedua-dua adalah sama , so , mana-mana pun sama.
Dari segi products pulak , anda perlu buat research .Anda perlu buat research mana products yang hot kat Shopee then baru anda pilih mana satu .
Anda Cuma boleh pilih satu either savevalue2u or dropshipmurah. Anda Cuma boleh pilih antara satu sahaja .
Jika anda nak belajar cara guna auto sync system ini , anda boleh belajar dengan programme autosync system ini , link untuk register ada kat bawah comment box video ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *