BARU! SHOPEE LAZADA DROPSHIP AUTOSYNC SUPPLIER MALAYSIA 2021 , HARGA MURAH ,TANPA STOCK | Dropshipmme .

BARU! SHOPEE LAZADA DROPSHIP AUTOSYNC SUPPLIER MALAYSIA 2021 , HARGA MURAH ,TANPA STOCK

BARU! SHOPEE LAZADA DROPSHIP AUTOSYNC SUPPLIER MALAYSIA 2021 , HARGA MURAH ,TANPA STOCK l WENGHONN

Dropshipii register free auto sync ๐Ÿ‘‰ https://bit.ly/3mW7LsR

GET MONTHLY UPDATED TOP HOT SELLING PRODUCTS IN SHOPEE ๐Ÿ‘‰ https://bit.ly/3sVYfaf

REGISTER SHOPEE EXPRESS ๐Ÿ‘‰https://seller.shopee.com.my/edu/article/1459

CARA SAYA BUAT RM1000 TANPA MODAL ๐Ÿ‘‰ https://bit.ly/3rYFItk

๐Ÿ”ฅVideo motivasi harian anda ๐Ÿ‘‰ https://www.youtube.com/motivasiceo

Join My Community ๐Ÿ‘‰https://www.youtube.com/channel/UCLYxyxBAYB2s1TCjgUa5ujQ/join

My facebook page ๐Ÿ‘‰ https://www.facebook.com/WengHonnOfficial

MULA SHOPEE DROPSHIPPING DENGAN CUMA RM50 malaysia

Hi guys Weng sini , nak mula business shopee tanpa risiko , tanpa simpan stock tanpa ย perlu buat shipping , dan paling best dengan click sahaja product kat dalam dropshipping website ini akan automatically muncul kat kedai shopee anda !

Chun kan , jom tengok video ini .

Banyak Shopee dropshipping supplier di Malaysia ini harga mereka tidak competitive dan jugak tidak ada product yang trending untuk dropshiper jual .

Dalam video ini saya nak kongsi satu supplier yang dapat bagi dropshiper harga yang murah dan jugak product yang mereka jual jugak adalah hot products.

Janganlah jual products yang tidak ada orang beli , tidak ada demand guys, buang masa jer.

 

Dropshipping website yang saya nak kongsi hari ini adalah dropshipii .Website ini baru launch last week .semalam saya telah menjumput person in charge untuk dropshipii ini untuk buat terangkan apakah dropshipii ini , dan cara dropship . anda boleh check it out kat link atas sini.

Bagi mereka yang tahu dropshipmurah ataupun savevalue2u , dropshipii adalah lebih kurang sama , yang berbeza adalah products kat dalam website dropshipping ini .

Jom , tengok bagaimana kita boleh mula shopee dropshipping ini .

So first of all anda perlu register terlebih dahulu , ia adalah 100% percuma . registeration link ada kat bawah comment box video ini .

Weng suggest buka saya shopee akaun baru untuk dropship dengan website ini shaja. Kerana tidak boleh ada lebih daripada satu supplier jika anda nak guna autosync ini.

Setelah kao tim anda akan terima satu confirmation email dengan telegram group , training yang percuma jugak akan dibagi setiap minggu .

Next pergi ke shipping setting kat shopee anda , make sure anda telah buka pos laju, jnt and shopee express .

Pick up warehouse address letak addres ini .link ke pdf ini ada kat education center kat dalam dropshipii.

Next ,

Pergi ke dropsynz marketplace . depends on shopee ataupun Lazada yang anda nak sync .

Klik di new authorization , letak phone number dan password kedai shopee yang anda nak sync .

Just follow jer and confirm authorization . because I am selling selling on SG as well which is under shopee programme , so semua products yang sync ke kedai saya di Malaysia , customer kat singapore jugak boleh dapat beli.

Just click at confirm authorization and you are done done.

So store anda telah sync dengan dropshipii ini . Next kena perlu sync product dari dropshipii ke kedai shopee kita.

Sebelum anda sync products ke kedai shopee anda , make sure anda buat products research terlebih dahulu apakah products yang sedang hot yang anda boleh jual . Janganlah jual products yang tidak ada orang beli ,yang tidak ada demand guys, buang masa jer.

Anda boleh dapatkan kesemua hot selling product di shopee dan jugak boleh request shopee products research dengan Cuma RM9.90 sebulan . Dalam package ini akan dapat , products yang hot sales di shopee setiap bulan , boleh request products research dan jugak top 50 hot products kat shopee setiap bulan fresh dan baru dengan Cuma RM9.90 .

For example Bashu Lazy Steamboat Mala Vegetable ๅทด่œ€ๆ‡’ไบบ่‡ช็ƒญ็ซ้”…่”ฌ่œ็‰ˆ 600g , harga kat shopee adalah RM13.99 dengan 3.5k Sold .

Jika kita jual harga yang sama RM13.99 kita untung around RM1 , after minus tranction fees ,commission semua tu mungkin untung around RM 0.50 depends on campaign yang anda join , jika anda ada guna ads , it will be lesser .

Adakah ia berbaloi anda mungkin tanya . Well , anda tidak ada apa-apa kos untuk mula business anda , anda tidak perlu buat posting , tidak perlu simpan stock . So every cent you earn is every cent you earn.

As long as long kat dalam dropshipii ini ada credit , semua posting akan automatically gao dim untuk anda.

Anda Cuma reply message kat customer jika anda, dan jugak sync product . that all.Dropshipiii akan gaodim semua shipping.

Another products exampla Retractable Foldable Mini Fan Home Outdoor Fan Camping Fan Multifunction Portable Fan Kipas

In shopee selling at RM49.90 – RM56.88 dan 3.4k sold

Cost price adalah RM 49.50 untuk white colour dan white colour kat shopee sedang jual rm56.88 so ada 13.88 margin not too , kerana kita tidak perlu beli dan simpan stock yang banyak.

Click add to my store .klik kat logo shopee ini .

Select product category .

Next .

Brand anda boleh select the brand for the product or jika no brand just pilih no brand.

Shipping method pilih standardized.

Di sini anda dapat Nampak cost price , suggest selling price dan shopee listing price.

So shopee listing price inilah yang harga yang akan ditunjukan kat dalam kedai shopee anda.

Sebab shopee listing price ini tinggi adalah kerana , jika kita set direct suggest selling price nanti kita nak naikan harga, ย shopee akan penalty kan .

So, after listed kita perlu buat discount .saya akan tunjuk cam nak buat ini.

Click sync kat shopee.

Pergi ke kedai shopee anda .nampak product ni dah sync

.

Anda boleh tukar gambar description title semua ini boleh tukar.

So ,now kita perlu buat discount. Pergi ke marketing center.

Add this product to your discount promotions.

Anda boleh ikut harga yang suggested by dropshippii or nai atau turunkan harga .up to you.

But make sure anda survey harga terlebih dahulu.

Apabila ada sales , dropshipii akan automatically process order anda .

Anda Cuma perlu make sure dalam account anda ada credit yang cukup sebelum sales itu masuk.

Ok.minimum ccredit untuk top up adalah RM50.

So that is it for now . Comment kat bawah adakah anda akan mula business dropshipping anda dengan dropshipii ?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *