BARU! 5 Cara Mula Dropship Di Shopee Malaysia ,Buat RM 1000 Sebulan Tahun 2021 l Weng Honn | Dropshipmme .

BARU! 5 Cara Mula Dropship Di Shopee Malaysia ,Buat RM 1000 Sebulan Tahun 2021 l Weng Honn

5 Cara Mula Dropship Di Shopee Malaysia ,Buat RM 1000 Sebulan Tahun 2021 l Weng Honn

Hi guys Weng sini, nak mula shopee dropshipping di Malaysia pada tahun 2021 ini?

Got Questions? Post at 👉https://bit.ly/31qJ2lx

GET MONTHLY UPDATED TOP HOT SELLING PRODUCTS IN SHOPEE 👉 https://bit.ly/3sVYfaf

REGISTER DROPSHIPII (FREE) 👉https://bit.ly/3mW7LsR

REGISTER BULLMART (FREE) 👉https://bullmart.com/buyer/signup?referral=Teamwenghonn  

⬇ SUPPORT CHANNEL SI ANAK MALAYSIA ⬇

https://www.youtube.com/channel/UCLYxyxBAYB2s1TCjgUa5ujQ/join

—————————-

💰Cara Yang Weng Guna Untuk Buat Duit⬇ Full RM 1000 UDE Training 👉https://ebookdropship.gr8.com/

Jom tengok video ini , saya akan kongsi 5 cara yang anda boleh mula business shopee dropsphipping di Malaysia .

Please take note , Shopee memang tidak galak bisness dropshipping di marketplace Shopee . So use on your own risk.

Dalam video ini saya akan kongsi 5 cara yang anda boleh guna untuk mula shopee dropship business anda .

Yang pertama paling adalah dropship dari shopee ke shopee.

Cara ini adalah cara yang paling banyak shopee seller sedang guna .for example , saya nak dropship product kat kedai ini , 1st thing that I need to do adalah contact seller ini dan tanya , adakah mereka ada buat dropship ke tidak ?

Jika ada , anda perlu tanya mereka beberapa soalan yang penting ,bagaimanakah shipping ? Berapakah margin? Jika ada return macam mana nak settle ?

Cara ini ada baik dan tidak baik . Kebaikannya adalah anda boleh cari banyak giler seller untuk dropship macam macam product . Keburukan adalah , anda perlu manual keep track stock level , profit margin tak setinggi borong .

Sebelum anda mula shopee business anda , make sure anda buat product research terlebih dahulu . Memang sangat tinggi competition kat shopee sekarang. Apa yang anda dapat fikir untuk jual kat shopee , pasti sudah ada seller sedang jual. Ada yang jual dengan harga yang giler murah .

Products research is the very first step yang anda pasti kena buat terlebih dahulu .

Next , savevalue2u .Savevalue2u merupakan auto sync shopee dropshipping website yang saya guna sebelum ini . Ia boleh dikatakan antara satu pioneer untuk auto sync shopee dropshipping di Malaysia.

Auto sync ini , memang lebih senang dan convenient , kerana semua sales process savevalue2u akan gaotim untuk kita.

However, disadvantage savavaleu2u ini adalah harga kebanyakan products di sini rendah profit margin , dan products yang jual di sini bukannya sangat trending dan hot sales kat shopee.

Kecuali ini , banyak orang dah guna auto sync ini , so when you search certain products kat shopee, semua products ini pun sama kerana ia adalah daripada savevalue2u.

However , the variation kat dalam savevaleu2u ini memang banyak , shipping dan customer service mereka pun baik jugak.

Jika anda suka video ini , jangan lupa subscribe ke channel weng honn ini ya.

Next dropshippii

So , website dropshipii ini lebih kurang sama dengan savevalue2u ini , ia jugak merupakan autosync website.

Website dropshipii ini adalah baru lebih kurang 3 minggu sahaja . product yang dapat dalam dropshipping website sini , profit margin not too bad dan mereka jugak ada jual product yang sedang hot selling in shopee.

However , kerana mereka adalah baru , so tak banyak product inside yet.

Support mereka adalah dengan email shaja sekarang , mereka ada telegram untuk free training. Anda boleh register kat link bawah video ini.

Next , dropshipmurah.

Dropshipmurah ini more towards home and living products.

Jika anda suka home and living products you can consider dropshipmurah. Dropshipmuurah ini jugak merupakan autosync shopee dropshipping website.

Benda yang saya suka dropshipmurah ini adalah mereka ada whatsap yang kitab oleh contact jika ada apa-apa masalah.

Kelima

Bullmart .

Bullmart ini adalah seperti shopee , ia merupakan satu marketplace .jika anda adalah seorang dropshipper yang sedang jual product kat shopee , anda jugak boleh try bullmart ini .

Bullmart ini masih sangat baru , so , tidak banyak competition .

Paling best adalah Bullmart ini akan support sellers mereka dengan bagi facebook ads secara percuma.As long as harga product anda competitive dan jugak hot selling kat market. Mereka akan support gao gao.

Anda boleh register bullmart dengan link kat bawah komen box video ini.Mereka jugak ada support group yang anda boleh join.

Ok ini adalah antara 5 cara yang anda boleh mula dropshipping business anda di Malaysia.

Komen kat bawah mana satu cara yang anda nak mula business dropship anda ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *