5 CARA MULA SHOPEE TANPA MODAL TANPA STOCK! BUKAN DROPSHIP !! WENG HONN | Dropshipmme .

5 CARA MULA SHOPEE TANPA MODAL TANPA STOCK! BUKAN DROPSHIP !! WENG HONN

TERKINI! 5 CARA MULA SHOPEE TANPA MODAL TANPA STOCK! BUKAN DROPSHIP !! WENG HONN

5 cara Buat Duit Di Shopee Tanpa Produk & Tanpa Modal TERKINI 2021 – service based

Hi whatsup guys my name is Weng Honn . Dalam video ini , saya akan kongsi 5 cara yang anda boleh mula bisness Shopee tanpa produk dan jugak tanpa modal!
Yang last tu , dah jana 39k sold! Tak perlu product dan tanpa modal .
Bagi mereka yang nak belajar cara buat duit secara online boleh join telegram saya millionaire legend .
Link ada kat bawah video ini.
Jom kita mula.
Top 5 Math Helper / Solver / Answer
Seller di shopee ini jual service tolong jawab soalan mathematics. If you are good in mathematics , anda actually boleh list your services up in Shopee and start selling.
This seller so far has 779 Sold
This RM1 bukan harga fix . !!! Price is not fixed (depending on questions with a LOW PRICE)
So , jika anda pakar dengan mana-mana subject , sejarah ker , sains , you may list your services up here.

Top 4 Laptop and Computer Technical Services
Banyak kedai seperti laptop serices ini dah tutup kerana covid ini. Why not try jual service ini kat shopee ?
Ini adalah semua services yang seller ini provide.
1. Laptop technical services
🛠 Help Optimise/Fine tune up your slow laptop
2. Installation services
💻 Windows installation
💻 Installation of any software
3. Other consultation for computer related matters
Jika anda adalah pakar computer you may consider this options

TOP 3 Selling Digital Products.
Kedai shopee laman lega ini , jual banyak online courses seperti cara buat duit dengan youtube , cara mula shopee dropshipping dan banyak lagi online programme .
Semua , product ini adalah digital products dimana anda tidak perlu simpan stock , dan tidak perlu keluar duit untuk produce products ini .
However , make sure the products you are selling are compliance with shopee terms and condition .

Top 2 Logo Design / Sticker Design / Name Card Design / T-Shirt Design
Anda tahu guna photoshop ? tahu guna adobe illustrator? Anda boleh mula business shopee anda tanpa modal.
Dengan 1k sold dan harga between Rm10-RM50 dah berapa seller ini jana? Berpuluh ribu dah.
Harga RM10-Rm50 ini adalah harga yang sangat murah dah . I am sure seller ini charge harga yang lebih tinggi untuk logo yang lebih complicated .
If you know how to do design start your shopee bisness now.
Top 1 INi memang best giler , tak perlu modal , tak perlu product , .
MAIN GAME SAHAJA!
Yes main game 39k Sold .
Jangan risau sebab masalah2 tersebut boleh diselesaikan secara mudah.🔥 aku membekalkan servis joki di mana aku akan bermain id/account bos sampai rank yang bos inginkan.
Jika anda pro kat mobile legend ataupun mana ,mana game , you can start your business in shopee tanpa modal dan tanpa product.
Try it out and let me know how it goes. My name is Weng Honn thanks for watching.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *