Nak naikan sales kat kedai Shopee anda Pada tahun 2022? | Dropshipmme .

Shopee Tak Ada Sales ? Guna Cara Ini ! Shopee pemula mesti nak TENGOK!

Shopee Tak Ada Sales ? Guna Cara Ini ! Shopee pemula mesti nak TENGOK!

Nak naikan sales kat kedai Shopee anda Pada tahun 2022?

DOWNLOAD TOP SHOPEE PRODUCT https://datadrivensuccess.gr8.com/

TOP TOOL FOR PRODUCT RESEARCH : ๐Ÿ‘‰https://shopee.dianba6.com/?invite_code=uqHaDLoX

DOWNLOAD SHOPEE INFOR: ๐Ÿ‘‰https://datadrivensuccess.gr8.com/

Tidak tahu bagaimana nak tulis product title yang dapat Tarik sales? Jom tengok video ini.Last video ini saya akan bagi Bonus. Make sure you watch till the end.

Dalam video ini saya akan kongsi satu formula yang anda boleh guna unutk tulis product title anda di Shopee yang dapat Tarik sales . Jom kita mula.

Brand +Core Keywords +attribute+hot keywords search+Deco

Ini adalah formula yang anda boleh rujuk.Saya akan terangkan ini one by one. Make sure anda like dan subscribe video ini.

Brand = Ada brand tak products anda? For example , Panasonic , xiaomi . Apakah brand product anda .Jika tidak ada is ok , tak perlu letak.

Apabila search product kat Shopee , buyers akan search by brands terlebih dahulu . So , jika products yang anda jual adalah branded product , make sure nama brand tu ada kat depan product anda.

Next , core keywords ini merupakan keywords yang hot dalam industry product yang anda jual ,keywords yang berkaitan rapat dengan products anda .Untuk keywords ini , anda perlu familiar with your industry baru dapat tahu keywords ini. Jika anda tidak tahu is ok , anda boleh rujuk ke product competitors anda , apakah core keywords yang mereka guna.

For example Panduan Borong China ini adalah core keywords untuk product ini .Keywords ini tidak semestinya keywords yang paling high search kat Shopee , tetapi ia adalah keywords yang berkaitan sangat rapat dengan product ini.

Next , attribute .Attribute ini adalah ciri-ciri products anda . Colour , sizes , ketinggian dan sebagainya.

Next , hot keywords search , hot keywords search ini sangat penting .Anda boleh dapatkan hot keywords ini kat beberapa tempat .

  • Keywords ads tool .

For example baju melayu .

Apabila anda key in baju melayu di sini , shopee akan auto recommend keywords yang hot tentang baju melayu ini.

Kita ada baju melayu slim fit , baju Melatu lelaki , baju melayu baby dan sebagainya.

So make sure you include mana-mana keywords yang berkaitan dengan product anda.

Jika terdapat beberapa keywords yang berkaitan dengan product anda , pilih keywords yang terdapat paling banyak search volume .

Last but not leastย  Deco .

Deco ini maksudnya decoration. Dalam deco ini , anda boleh letak keywords seperti , free shipping , viral , new , original , Wholesale . Deco keywords ini adalah keywords yang dapat lebih mengukukuhkan product title .

Tips untuk anda , deco ini jugak boleh letak kat depan untuk ganti Brand untuk dapatkan lelbih banyak clikcs.

For example , jiika product yang anda jual kebanyakan sellers adalah dari China , what you can do is , letak [Local stock] ,[fast shipping ] kat depan product anda.

Another example , jika product yang anda jual tu banyak fake product , you can put deco keywords like [original], [authentic] , [ORIGINAL HQ DIRECT HQ] kat depan product anda .

Some good example , adalah Logitech Wireless Mouse M191, Full Size Ambidextrous Curve Design, 18-Month Battery with Power Saving Mode, USB Receiver

Bonus time , saya dah prepare Shopee 100+ top keywords search untuk anda letak kat product title anda . anda boleh download di link bawah comment box video ini.

Just letak nama dan email anda you are ready to download.

Formula ini tidak guarantee any sales or traffic , banyak lagi elements yang akan affect traffic and sales in Shopee , however , desigining a good product title , definitely one of the core in driving traffic and sales to your store.

My name is Weng Honn thanks for watching.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *