Nak jana duit jual barang kat Malaysia ? | Dropshipmme .

Sehari Sales Masuk Rm5897++ Tanpa Buat Ads , Cara Jana Duit Jual Barang Di Malaysia Buat Duit Online

Sehari Sales Masuk Rm5897++ Tanpa Buat Ads

Nak jana duit jual barang kat Malaysia ?

Sehari Sales Masuk Rm5897++ Tanpa Buat Ads , Cara Jana Duit Jual Barang Di Malaysia Buat Duit Online Semalam sales masuk jer lebih kurang Rm 5897 dalam sehari.

Sokong channel si anak Malaysia ini :👉https://www.youtube.com/channel/UCLYx…

👇💵TOP FREE MONEY MAKING RESOURCES 👇

https://linktr.ee/coachwenghonn 💲

💲SUBSCRIBE TIKTOK BUAT DUIT💲

💲 👉https://vt.tiktok.com/ZSeLYt5x6/

Business Planner For Entrepreneurs: 👉https://thedenaroplanner.com/

👇💵TOP FREE MONEY MAKING RESOURCES 👇

https://linktr.ee/coachwenghonn 💲

💲SUBSCRIBE TIKTOK BUAT DUIT💲

💲 👉https://vt.tiktok.com/ZSeLYt5x6/

Saya tak buat ads langsung . Saya akan kongsi system yang saya guna .

Make sure anda save video ini. The Platform that I use is Bullmart . So Bullmart adalah seperti shopee , kita boleh jual products kat Bullmart ini . Tetapi satu function yang special tentang Bullmart ini adalah affiliate marketing bullmart ini .

So , lepas saya upload products saya kat Bullmart , saya Cuma perlu buat satu benda jer , iaitu letak commission kat dalam product saya ini , then saya post kat social media seperti facebook , Instagram , youtube , tiktok , siapa nak jana duit tanpa modal ?for example toppokki halal yang viral ini , anda nak mula business toppoki ini tak? tanpa perlu simpan stock ,tanpa modal , yang betul betul nak buat business mestil nak .

Mereka yang nak buat duit tanpa modal dan simpan stock ni , Cuma perlu register kat bulllmart dan clik kat button share ni ,untuk share kat social media mereka , dan setiap kali sales masuk , akan dapat commission sebanyak RM 3.25 Jadi ,as a sellers , all we need to do is , 2 benda sahaja , pertama letak commission yang attractive kedua , post kat social media , recruit orang yang nak mula business anda tanpa modal dan jugak tanpa simpan stock . And bomb ! sales gao gao masuk babe.

Ok , weng harap video ini dapat bantu anda. See you guys and take good care.

#wenghonn #bullmart #janaduitonline #jualbarang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *