Cara Jana Duit USD $15 -$150 Tanpa Modal Affiliate Marketing Malaysia 2022 | Dropshipmme .

Cara Jana Duit USD $15 -$150 Tanpa Modal Affiliate Marketing Malaysia 2022

Cara Jana $15 -$150 Tanpa Modal Affiliate Marketing Malaysia 2022

Anda nak mula business yang dapat jana $15 to 150 dengan setiap sales , tanpa anda keluar apa-pa modal ? Guna phone pun boleh jana duit .

Lets go.

First of all , peluang buat duit ini adalah daripada fiverr affiliate marketing . Fiverr ini adalah website freelancer yang dah lama kat market .

So , ini adalah commission yang dibagi oleh fiverr untuk setiap sales .memang gao gao tinggi .

$150 dah 600rm commission memang best giler .

Memang commission yang tinggi , dan menarik , tetapi ramai tidak tahu macam mana nak promote business ini .  dalam video ini , saya akan kongsi system strategic posting ia akan dapat bantu anda untuk attract more traffic and also more sales.

So make sure anda save video ini .

Ok , untuk pemula , saya akan suggest guna marketplace funnel ini.

Cukup simple , as long as you follow system ini , dan rajin buat posting 3-4 times sehari , result will come.

For example , saya nak promote I will be your social media marketing manager and content creator .

All I need to do is just go to , marketing tool , default and deep links click kat lpurl ini ,dan paste link tu kat sini.

And it will generate link yang anda boleh promote dan untuk jana duit dengan setiap sales yang masuk.

Next macam mana nak promote link ini supaya orang akan beli so that you will earn the commission ?

Sebelum saya continue , bagi mereka yang nak belajar cara buat duit online seperti ini , online class saya batch yang kedua , dah mula untuk registeration , click kat link atas bio untuk enroll sekarang.see you all inside the training.

Jom we continue, now dalam system marketplace funnel ini , yang pertama adalah awareness .di sinilah yang kita perlu drive traffic to our link . kalau tak ada traffic memang tidak akan ada sales.

So , awareness kita akan guna forum .

For example , quora. So what we need to do is cari soalan yang berkaitan dengan product yang kita nak promote . so product yang kita promote ini adalah I will be your social media marketing manager and content creator . so kita nak cari soalan yang tentang social media.

So we can type ini social media marketing

Dan cari soalan yang kitab oleh post untuk promote link kita ini.

 

For example What are the best strategies for social media marketing?

So what we can do here is that , kita jawab soalan ini , dan letak link affiliate kita kat sini .

 

Mistake yang paling besar ramai sering buat adalah buat posting yang spammy .

Apabila anda post , anda mesti perlu make sure anda jawab soalan ini dengan betul. Tulis dengan betul betul .

Macam ini . ok steady , Nampak pun legit. Jika anda write a spammy post , quora will ban your account .

Terdapat beberapa lagi forum yang seperti quora ini yang anda boleh explore , seperti reddit , https://www.answers.com/  , https://www.blurtit.com/ , https://www.fluther.com/ .

Alright try it out and let me know how is it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *